به گزارش خبرنگار مهر، حميدرضا پور يوسف ظهر دوشنبه در نشست خبري طرح راهي به آسمان اظهار كرد: پيامدهاي رواني طرح راهي به آسمان در خراسان رضوي از وسائل كمك توانبخشي كه معلولان در اين طرح دريافت كرده اند اهميت بيشتري دارد، افزايش سطح زندگي معلول و خانواده اش، رضايت مندي، افزايش بهداشت روان و كاهش هزينه هاي اقتصادي خانواده از جمله پيامد هاي مثبت اين طرح است.
پور يوسف ابراز كرد: افزايش همكاري خانواده معلولان در توانبخشي فرزندانشان با بالا رفتن سطح آگاهي از جمله پيامدهاي آموزش خانواده ها در طرح راهي به آسمان بوده است.
قائم مقام مدير عامل موسسه توانبخشي موسسه وليعصر نیز گفت: طي چندين سال تجربه موسسه در زمينه توانبخشي و بررسي هاي انجام شده به مشكلات كودكان فلج مغزي در تحرك، جابجايي توسط توسط والدين،استحمام و حتي غذا خوردن پي برديم.
ميرخاني افزود: تلاش كرديم با يك گروه از كارشناسان زبده درحوزه توانبخشي تحقيقاتي انجام دهيم تا باري از دوش خانواده معلولان فلج مغزي برداريم.
وي اظهار كرد: معلولان فلج مغزي نياز به كاركلينيكي توانبخشي، وسايل كمك توانبخشي و مناسب سازي شرايط و محيط زندگي دارند.
قائم مقام مدير عامل موسسه توانبخشي وليعصراظهار كرد: اين طرح از تهران آغاز شد ودر اصفهان، كاشان، قم، يزد و شيراز انجام شده و اكنون در خراسان رضوي در حال انجام است.
گفتني است، اين طرح از 10شهريور در مشهد با فراخوان معلولان فلج مغزي از كل استان خراسان رضوي آغاز شده است كه بعد از ارزيابي معلولان توسط كارشناسان وسايل كمك توانبخشي ازجمله واكر و كالسكه به آن ها تحويل مي شود و در صورت نياز به خدمات دندانپزشكي يا كفش به سازمان مربوطه ارجاع مي شوند.


نظر شما